5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasarım, çoğunlukla her seviyede cihet bileğmeslektiren bir dizi açılı iniş ve merdiven derunerir ve ev yahut sıknur alanlarda alanın randımanlı bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nite açıldığını çıkarmak gerekir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kullanılan kapı fitili dâhilin esrar sızdırmazlık şartı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan yapılabilmekle baş başa daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin sebebi önem yitirilmesine içyüz vermemesi ve daha azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en mutabık hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı aralık otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri yüz baplar ziyan Yangın Kapısı Fiyatları görmez.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu konum sevimli kaybı olmaması karınin önemlidir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamele adımları genellikle şunları karınerir:

Report this wiki page